Kezdőlap

Amit érdemes rólam tudni

 

 

Hogy miről írok pontosan? Igazából mindenről, ami éppen fogalalkoztat. Mint láthatod, több kategóriával is foglalkozom, a random az éppen aktuális gondolatmenetet jelenti a fejemben. Néha személyes események inspirálnak, néha mások élményei, de van hogy egyszerre a kettő. A k-blog röviden koreai blogot jelent, ezt is folyamatosan frissítem ahogyan tudom. Különböző k-pop előadókról/csapatokról írok valami bemutató félét, vagy koreai sorozatokról, amikről úgy gondolom érdemes beszélni. Aztán még egy csomó mindenről szándékozok írni, ami Koreával kapcsolatos. Az ajánlóban sorozatokról, filmekről vagy könyvekről írok. Az eseményekben értelemszerűen a velem történtekről, jobban mondva olyan rendezvényekről, amin részt vehetttem. Fontos tudni, hogy minden, amit írok a saját tapasztalataim, meglátásaimból ered tehát nem teljesen objektív, szóval nagyon szívesen olvasom a témákról mások meglátásait.

A ti írtátok, az egyetlen kategória, ahol nem az én írásaimat olvashatjátok. Ezek egyfajta vendégbejegyzések, amiket bárkitől szívesen fogadok. Nincs kikötve kinek az írását publikálom, tehát ha úgy érzed van valamilyen gondolatod, ami eléggé egyedi vagy érdemes arra, hogy másokkal megoszd küld el nekem a megadott email címre. Nem feltétlen csak az olvasóim bejegyzései lesznek itt jelen, szóval csak annyit mondok, ezt is érdemes lesz olvasni.
Mindig próbálok valami újat hozni a blogomba, szóval eléggé sokszínűnek tervezem a jövőben is. A bejegyzéseket próbálom rendszeressé tenni, de nem mindig sikerül. Nem szeretnék összecspott tartalmat közzé tenni, vagy olyat, amivel nem vagyok megelégedve.